De beste top 5 lijst van

Robotstofzuigers

Op zoek naar een Robotstofzuiger? Hier is onze definitive top 3. Veel plezier met je nieuwe Robotstofzuiger! De complete lijst met alle informatie, scores en aanbevelingen over de Robotstofzuigers bekijken? Lees dan verder.
PLAATS 1
8.7

Eufy Robovac 15C EU

Koop product
De slanke Eufy Robovac 15C EU kan door zijn hoogte van 7 centimeter gemakkelijk onder je lage meubels komen.
PLAATS 2
8.6

Blaupunkt Bluebot Xtreme

Koop product
De Blaupunkt Bluebot Xtreme robotstofzuiger heeft een dweilfunctie en slimme navigatie.
PLAATS 3
8.2

iRobot Roomba i7158

Koop product
De iRobot Roomba i7518 rijdt systematisch door uw huis met hoge zuigkracht.

De 10 dingen die u moet weten over robotstofzuigers (met dweilfunctie)

Stofzuigen is een van de meest gevreesde huishoudelijke klusjes. Daarom 10 dingen die u moet weten over robotstofzuigers. Voor velen lijkt het de zoveelste klus die ze aan hun toch al lange takenlijst moeten toevoegen. Het is ook niet de meest aangename bezigheid, gezien het geluidsniveau en de hoeveelheid stof die tijdens het stofzuigen wordt opgeworpen. Als u het schoonmaken gemakkelijker en aangenamer wilt maken, is een robotstofzuiger misschien iets voor u. Ze zijn zeker niet goedkoop, maar ze zijn het waard als u niet uw hele leven wilt stofzuigen!

Lees verder
Een robotstofzuiger is een robot die uw vloeren voor u schoonmaakt.

Onze complete lijst Robotstofzuigers

8.7 Eufy Robovac 15C EU
PLAATS 1

Eufy Robovac 15C EU

Prijs 9.8, Kwaliteit 8, Duurzaamheid 8.2, Beoordelingen 8.9
De slanke Eufy Robovac 15C EU kan door zijn hoogte van 7 centimeter gemakkelijk onder je lage meubels komen.

De slanke Eufy Robovac 15C EU kan door zijn hoogte van 7 centimeter gemakkelijk onder je lage meubels komen. Vervolgens kun je hem via de app of afstandsbediening de opdracht geven om de woonkamer te stofzuigen, waarna hij uit zijn oplaadstation rijdt en begint met schoonmaken. Via de app op je mobiel kun je een schoonmaakschema voor dagen van tevoren instellen, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. De robot begint automatisch te stofzuigen op de tijdstippen die je hebt opgegeven, zonder dat er toezicht nodig is van grondsensoren omdat die ervoor zorgen dat hij geen trappenhuizen mist tijdens het navigeren…

8.6 Blaupunkt Bluebot Xtreme
PLAATS 2

Blaupunkt Bluebot Xtreme

Prijs 8, Kwaliteit 8.5, Duurzaamheid 8.5, Beoordelingen 9.2
De Blaupunkt Bluebot Xtreme robotstofzuiger heeft een dweilfunctie en slimme navigatie.

De Blaupunkt Bluebot Xtreme robotstofzuiger heeft een dweilfunctie en slimme navigatie, zodat hij efficiënt uw vloeren zal stofzuigen en dweilen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de robot deze delen overslaat. Als er bepaalde gebieden zijn die moeten worden vermeden, zoals de kinderhoek met legoblokjes, dan stel je een vermijdingszone in via de app. Hier kun je ook een schoonmaakschema instellen voor wat er nog over is van deze week, zodat het hele proces automatisch verloopt. Het heeft ook een dweilfunctie die je eenvoudig activeert door een waterreservoir met water te vullen en er een doek aan te bevestigen om al het vuil op je vloer in één keer op te vegen!

8.2 iRobot Roomba i7158
PLAATS 3

iRobot Roomba i7158

Prijs 7, Kwaliteit 9, Duurzaamheid 8, Beoordelingen 8.7
De iRobot Roomba i7518 rijdt systematisch door uw huis met hoge zuigkracht.

De iRobot Roomba i7518 rijdt systematisch door uw huis met hoge zuigkracht, waarbij geen kamer wordt overgeslagen. In vergelijking met de vorige Roomba 600-serie robotstofzuigers, heeft deze robot 10 keer meer zuigkracht. Hierdoor belandt zelfs fijnstof in de tank! Je kunt hem besturen via een app op je telefoon en je stelt hiermee schoonmaaktaken in voor elke kamer van je huis. Met de "iRobot Home"-app past u de duur van de taken aan voor elke kamer en schat u in hoe lang ze zullen duren - en dat alles vanuit een comfortabele stoel zonder iets aan te raken? De "Roomba Status Card" laat zien wanneer deze bijna klaar is of als hij onderweg is blijven steken, zodat u geen tijd hoeft te besteden aan het zoeken naar waar hij zich misschien verstopt."

Een van de functies die bij deze robotstofzuiger wordt geleverd, is een virtuele muur. Deze heeft de vorm van een vuurtoren en u kunt hem gebruiken om de robot uit bepaalde delen van uw huis te houden wanneer hij niet nodig is, bijvoorbeeld als u hem wilt helpen opruimen na kinderen die net een kaartenhuis hebben gebouwd.

7.9 Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB
PLAATS 4

Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB

Prijs 9, Kwaliteit 7, Duurzaamheid 7, Beoordelingen 8.7
De Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB is een 3-in-1 stofzuig- en dweilrobot

Deze Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB is een geweldige 3-in-1 robotstofzuiger! Je kunt hem instructies geven met behulp van de app of stembesturing. Met de app kun je eenvoudig zijn vorderingen in de gaten houden en een schoonmaakschema instellen. Zo is het niet nodig om de robot dagelijks aan te zetten, maar kun je eenvoudig vooruit plannen. Dankzij de microvezeldoeken verwijdert deze robotstofzuiger ook fijn stof van je vloer tijdens het stofzuigen - en als er hardnekkige vuilvlekken zijn die extra kracht nodig hebben (zoals dierenharen), dan heeft deze bot daar ook Turbo Power voor! De roterende borstels verwijderen ook dierenharen van laagpolige tapijten! En als de batterij leeg is voordat hij zijn thuisbasis bereikt? Dan rijdt hij automatisch terug om zichzelf weer op te laden als een gehoorzame brave jongen ('bot').

7.5 Eufy By Anker Robotstofzuiger RoboVac 11S (Slim)
PLAATS 5

Eufy By Anker Robotstofzuiger RoboVac 11S (Slim)

Prijs 9, Kwaliteit 7, Duurzaamheid 6, Beoordelingen 8
De nieuwe RoboVac heeft een lage hoogte en een versterkte zuigkracht.

Onze nieuwe RoboVac heeft een lage hoogte en een versterkte zuigkracht, terwijl hij toch een effectief obstakeldetectiesysteem behoudt. Het wordt ook geleverd met anti-kras gehard glazen oppervlak en infraroodsensor voor efficiënte navigatie om u te voorzien van de beste robotstofzuiger van 2018! We hebben het zo ontworpen dat u geen problemen zult hebben met het zelfstandig opladen van uw product wanneer dat nodig is, waardoor het de volledige vrijheid heeft om zonder onderbreking schoon te maken.

Wat krijgt u: de RoboVac 11S, een afstandsbediening (2 AAA-batterijen zijn inbegrepen), een oplaadstation, een AC-lader, een schoonmaakgereedschap, een extra filterset met 4 zijborstels en 5 kabelbinders. De handleiding is alleen beschikbaar in het Engels of Frans

10 redenen waarom u een robotstofzuiger zou moeten kopen

De Roomba is de bekendste robotstofzuiger op de markt. Het is gemakkelijk te zien waarom zo veel mensen overstappen op dit type stofzuiger. Hier zijn 10 redenen waarom u zou moeten investeren in een robotstofzuiger:

1) Het is meer kosteneffectief op de lange termijn

2) U hoeft zich geen zorgen te maken over stof en allergenen

3) Het vermindert de geluidsoverlast

4) U kunt hem bedienen via een app

5) Uw kinderen zullen gelukkiger zijn, omdat ze u niet de hele dag hoeven te horen stofzuigen

6) Het is beter voor je rug en fysieke gezondheid

7) Ze zijn super schattig!

8) Ze zijn gemakkelijker te onderhouden dan een traditionele stofzuiger 9) Ze zijn een geweldige manier om uw huis schoon en netjes te houden zonder al het gedoe 10) Uw stofzuiger zal altijd opgeladen zijn, dus u hoeft niet te onthouden om hem aan te sluiten

Hoe kiest u de beste robotstofzuiger voor uw behoeften?

Er zijn een paar dingen die u moet weten bij het kiezen van de beste robotstofzuiger voor uw behoeften.

Robotstofzuigers zijn relatief nieuw op de markt en er zijn veel verschillende merken met een verscheidenheid aan functies. Er zijn zelfs robotstofzuigers voor huisdieren die op afstand bediend kunnen worden, en ook modellen die uw trap met tapijt reinigen!

Om de beste te kiezen, moet u deze 10 vragen in overweging nemen:

1. 1. Hoe groot is uw huis?

2. Heeft u vloerbedekking of hardhouten vloeren?

3. Hoe vaak stofzuigt u?

4. Wat is uw budget?

5. Heeft u huisdieren die veel verharen of bijzonder vuile plekken in uw huis?

6. Hoe oud is uw huis?

7. Zijn het vooral meubels of huisraad die schoongemaakt moeten worden of alleen vuil en stofnesten?

8. Welk merk biedt de meest behulpzame klantenservice en ondersteuning?

9. Hoe lang duurt het om de robotstofzuiger op te laden voordat hij weer schoonmaakt?

10. Heeft de robotstofzuiger een afstandsbediening, zodat u hem van veraf kunt starten (of instellen dat hij automatisch schoonmaakt volgens een schema)?

Wat moet je zoeken in een robotstofzuiger?

Robotstofzuigers zijn een uitstekende keuze voor uw huis, maar u moet weten waar u op moet letten om de beste te vinden. Ten eerste, beslissen over een budget. De prijs van robotstofzuigers variëren sterk, en men kan een basismodel kopen voor minder dan $ 200 of helemaal uit te gaan met een high-end model kost meer dan $ 1.000. Beslis of u een stofzakloze of een stofzuiger met zak wilt; als u allergieën hebt, koop er dan een met een HEPA-filter; en bedenk of u wilt dat de stofzuiger autonoom werkt of niet. Overweeg hoeveel lawaai hij maakt en hoe groot de stofbak is.

De voordelen van robotstofzuigers

Robotstofzuigers zijn ontworpen om het stofzuigen voor u gemakkelijker te maken. Ze nemen veel minder plaats in dan traditionele stofzuigers en kunnen het volledige oppervlak van uw huis reinigen in een fractie van de tijd. Deze machines zijn geprogrammeerd om automatisch muren en andere voorwerpen te detecteren, zodat ze tijdens het schoonmaken niet tegen dingen botsen. De nieuwste modellen hebben ook sensoren die voorkomen dat ze van trappen vallen en ongelukken op trappen krijgen! Dit maakt ze ook heel veilig, want ze zullen niet van de trap vallen als ze een obstakel detecteren.

Een robotstofzuiger is ook een uitstekende investering als u geld wilt besparen op uw energierekening. U hoeft niet meer elke week urenlang met uw oude stofzuiger in de weer te zijn om het huis netjes te houden. U hoeft hem alleen maar los te laten en zijn gang te laten gaan - zodra hij klaar is, leegt u gewoon de lade en laadt u hem weer op! Dit betekent dat u maar één stofzuiger nodig heeft voor het hele huishouden; geen gesleep meer met zware stofzuigers of uren per week schoonmaken met een onhandig apparaat.

Het beste aan het kopen van een robotstofzuiger is dat hij al het werk voor u doet! Zolang u hem correct instelt, kunnen de meeste modellen het prima af zonder uw inbreng. En u hoeft zich geen zorgen te maken dat u zich verveelt als u tv kijkt terwijl uw robot zijn werk doet; deze machines werken 's nachts als u de kamer niet gebruikt, dus u hebt overdag geen last van geluidsoverlast!

Overwegingen inzake prijs en garantie

Robotstofzuigers maken het makkelijker om schoon te maken omdat ze het werk voor u doen. Omdat ze geen snoer gebruiken, hoeft u zich ook geen zorgen te maken dat u over het snoer struikelt en uzelf bezeert.

Er zijn een paar dingen te overwegen bij de aanschaf van een stofzuiger. Een van die overwegingen is de prijs van het product. Robotstofzuigers variëren in prijs, afhankelijk van hun functies, zoals het al dan niet hebben van een hoogteverstelling voor het tapijt, hoe lang de batterij meegaat, en nog veel meer. De garantie die bij de stofzuiger wordt geleverd is ook belangrijk om te overwegen, omdat dit zal helpen uw investering te beschermen voor het geval er iets misgaat met uw aankoop.

De volgende 10 minuten vertellen u alles wat u moet weten over robotstofzuigers voordat u beslist of het de moeite waard is om in een robotstofzuiger voor uw huis te investeren!

Welke merken bieden de beste waarde voor uw geld?

Het eerste waar u op moet letten bij het kopen van een robotstofzuiger is het merk. Sommige merken bieden meer waarde dan andere, dus het loont om uw onderzoek te doen voordat u begint te winkelen. Als u bijvoorbeeld een product van hoge kwaliteit wilt, biedt Neato enkele van de beste modellen op de markt. Als u echter op zoek bent naar een budget-optie, zijn Shark en Bissell misschien meer uw stijl.

Denk naast de prijs ook na over welke functies u nodig hebt in uw stofzuiger. Hebt u veel verschillende oppervlakken die u moet schoonmaken? Staan er veel meubels in uw huis? Zo ja, dan is een robotstofzuiger met sensoren misschien het beste voor u. Deze stofzuigers kunnen om objecten heen werken en voorkomen dat ze vast komen te zitten of beschadigd raken door meubels; ze zijn ook uitgerust met borstels die allerlei soorten vuil van tapijten en vloerkleden kunnen opzuigen.

Als u niet veel toeters en bellen nodig hebt, maar gewoon zoveel mogelijk zuigkracht wilt, kijk dan eens naar de snoerloze stofzuigers van Dyson. Ze zijn niet goedkoop, maar ze zijn elke cent waard!

Robotstofzuiger kwaliteit
Waar let je op als het gaat over kwaliteit van Robotstofzuiger? Kwaliteit is de mate waarin het product voldoet aan een norm.
Robotstofzuiger prijs
De prijs van een Robotstofzuiger kan iets zeggen of de kwaliteit. Is een Robotstofzuiger heel erg goedkoop? De kans dat de kwaliteit dan laag is, is groot. Dat betekend niet dat de duurste Robotstofzuiger gelijk de beste is. 
Robotstofzuiger duurzaamheid
Let altijd op de duurzaamheid van een Robotstofzuiger. Gaat een Robotstofzuiger langer mee? Dan is dat beter voor het milieu en uiteindelijk ook voor je portemonnee. 
Robotstofzuiger beoordelingen
Koop nooit zomaar een Robotstofzuiger zonder naar de ervaringen en beoordelingen van anderen te kijken. Zijn er geen beoordelingen? Dan kan je altijd nog kijken naar de betrouwbaarheid van het merk of de fabrikant.
Altijd De Beste Top 10 in je mailbox
Meld je aan om elke maand geweldige vergelijkingen van producten in je inbox te ontvangen.
© 2022 By Ocelot-Digital
startagbubbleleafcrossmenuarrow-downarrow-right